ROLDERPOST

Het nieuws uit de oude gemeente Rolde

De OVVR, OVR en Rolderpost.nl hebben in samenwerking met Stichting Radio Aa en Hunze dit jaar een primeur tijdens het Roldermarkt-weekend.
Op zondag 11 september zal van 11:00 tot 13:00 de zender geheel in het teken staan van de Roldermarkt. 
Programmamaker Jacco Fluks maakt normaalgesproken op dit tijdstip zijn streektaalprogramma Dialect Direct, maar deze week presenteert hij het programma: RADIO ROLDERMARKT. 

In deze twee uur hoort u het laatste nieuws over de jaarmarkt van Rolde en komen verschillende Roldernaren aan het woord die vertellen over de Roldermarkt of de verschillende verenigingen in Rolde.

Ook de uitslagen van de verschillende wedstrijden zullen bekend worden gemaakt. Vanzelfsprekend hoort ook muziek bij een radioprogramma. 

Radio Roldermarkt hoort graag welke muziek u graag gedraaid wil hebben tijdens deze speciale uitzending of misschien heeft u leuke Roldermarkt-anekdote welke u wilt delen? 
Geef uw verzoekplaatje of bericht door met een email naar radio@rolderpost.nl of bel/sms/app op nummer 06-25330795. 

De uitzending is in de ether te vinden op FM 105.60

U kunt ook live meekijken via de website van Radio Aa en Hunze (www.radioaaenhunze.nl), op televisie via Ziggo kanaal 48, KPN TV 1346, Caiway 12, Delta 12 en T-mobile 870.
Deze allereerste uitzending van RADIO ROLDERMARKT is een proefuitzending.

Mochten de ervaringen positief zijn, dan zal er voor volgend jaar gekeken worden of er meer zendtijd voor de feestweek in Rolde kan worden vrijgemaakt en mogelijk met uitzendingen op locatie in het dorp.